Opinie klientów

4.9 średnia
ocen
73 opinie
98.6% pozytywnych
komentarzy
5.0
12.04.2018
Paulina

wspaniała kosmetyczka, bardzo prefesjonalna. dowiedziałam się o wielu zabiegach, które Państwo robią u siebie w salonie.

SUPER

Beauty & Bar
Wspaniała i cenna dla nas opinia! Bardzo dziękujemy i serdecznie zapraszamy. Zespół B&B.
5.0
30.03.2018
Katarzyna

Pani Magdo dziękuję jak zawsze jestem bardzo zadowolona
Kasia

Beauty & Bar
Dziękujemy i zapraszamy! Magda i zespół B&B.
5.0
29.03.2018
Martyna

Jak zawsze przemiła obsługa i perfekcyjne malowanie:)

Beauty & Bar
Dziękujemy za miłą opinię ui zapraszamy ponownie! Zespół B&B.
5.0
24.03.2018
Karolina

wszystko super jak zawsze!:)

Beauty & Bar
Jest nam ogromnie miło! Dziękujemy i pozdrawiamy :). Zespół B&B.
5.0
21.03.2018
Joanna

Świetna p. Kamila. Polecam!

Beauty & Bar
Bardzo dziękujemy za wspaniałą opinię! Zespół B&B.
5.0
15.03.2018
Ela

bardzo profesjonalna usługa

Beauty & Bar
Bardzo dziękujemy za miłą i bardzo ważną dla nas opinię. Polecamy się na przyszłość! Pozdrawiamy, zespół B&B.
5.0
14.03.2018
Marta

Bardzo uprzejma i profesjonalna Pani Kamila, ciepla, z fantastycznym podejsciem do klienta. Bardzo dziekuje ze wykonanie dodatkowo henny 😃👍 oraz pyszna biala herbate 🍵 Pozdrawiam serdecznie!

Beauty & Bar
Bardzo dziękujemy za tak cudowną opinię! Kamila jest wspaniała - to prawda. Zapraszamy serdecznie ponownie! Zespół B&B
5.0
10.03.2018
Alexander

Bardzo dziękuje, wszystko przebiegło bezsresowo, bezboleśnie i sprawnie, zresztą jak zawsze.

Beauty & Bar
Ogromnie dziękujemy za taką wspaniałą opinię! Serdecznie pozdrawiamy, zespół B&B.
5.0
06.03.2018
Ma

Zabieg wykonany profesjonalnie i w bardzo miłej atmosferze :)

Beauty & Bar
Dziękujemy za miłą opinię, polecamy się na przyszłość :). Zespół B&B.
5.0
05.03.2018
Marta

Pani Kamila jest bardzo profesjonalna i bardzo dokładna, wszystko odbyło się szybko i bezboleśnie.

Beauty & Bar
Jest nam niezmiernie miło, że jest Pani zadowolona z wizyty w naszym salonie. Polecamy się na przyszłość. Serdeczności, zespół B&B.